Vacatures


Ben jij de enthousiaste medewerker die wij zoeken?

 • Service Monteur

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van een Kubota of Giant?

Als Service Monteur ben je veel zelfstandig op pad. Toch maak je onderdeel uit van een hecht en professioneel team van ongeveer 10 monteurs die voor elkaar klaarstaat. Je levert topkwaliteit, hebt bij voorkeur ervaring met het onderhouden van grondverzetmaterieel. Je zult voornamelijk in de buitendienst actief zijn met het onderhouden en repareren van minigravers, minishovels, grondverdichtingsmaterieel en diverse andere machines. Ook het keuren van minigravers en shovels behoort tot je taken.

Wij bieden;

 • Een hele mooie mobiele werkplek waar veel monteurs jaloers op zullen zijn.
 • Een leuke uitdagende, maar vooral afwisselende baan voornamelijk in de buitendienst.
 • Eventueel zal je waar nodig ook in binnen in de werkplaats staan.
 • Zeer afwisselend aanbod van werk. Wij bieden het totaalplaatje aan van rijwerk tot aan motortechniek. Hierdoor is geen dag hetzelfde en dat is wat het werken bij Verkooyen zo leuk maakt.

Wij vragen;

 • Ervaring als monteur en affiniteit met grondverzetmachines of verwante sectoren
 • Rijbewijs C, indien deze nog niet bezit is kan deze indien nodig in overleg behaald worden.
 • Je bent flexibel, klantgericht ingesteld en je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit
 • Je woont in de omgeving van Vessem.

 

 • Proactieve Allround Monteur

Op de eerste plaats ben je technisch ingesteld. Techniek is dus ook jouw passie, zoals het de onze is. Je levert topkwaliteit, hebt bij voorkeur ervaring met het onderhouden van grondverzetmaterieel, beschikt over voldoende constructieve vaardigheden, bent bekend met diverse lastechnieken, en je hebt kennis van hydraulische systemen, elektrotechniek en dieseltechniek.
Keuren, onderhouden, repareren, oplossen van storingen aan voertuigen en machines behoren tot je dagelijkse taken. Ook op nieuwe machines zijn het opbouwen van diverse mechanische, hydraulische en elektrische opties op machines een vaak voorkomende bezigheid.

 

 • Allround medewerker magazijn

In deze functie ga je alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn uitvoeren.  Je bent verantwoordelijk voor zowel de inkoop als de verkoop van alle artikelen in het magazijn, het inpakken en verzendklaar maken en zelfstandig beheer van de voorraad.  Door jouw technische achtergrond ben je na een intensieve inwerkperiode tevens in staat om reparaties uit te voeren aan ons machineaanbod. Verder kun je de klanten te woord staan bij (eenvoudige) technische vragen. Daarnaast heb je in deze functie (balie)contact met klanten om deze te voorzien van informatie en aanbiedingen met tot doel klanttevredenheid en het correct afhandelen van service en balieverkoop vraagstukken. Al met al een zeer afwisselende baan voor een technische alleskunner.
Heb jij affiniteit met techniek en ben je communicatief vaardig, nauwkeurig en heb je graag je zaakjes op orde dan is deze functie iets voor jou!

 

 • Open soliciatie

Staat jouw functie niet in bovenstaande lijst, maar zie je jouw kansen en toekomst wel bij Verkooyen Machines liggen? Twijfel dan niet en stuur je open sollicitatie naar onderstaand e-mailadres en dan nemen wij automatisch contact met u op.


 
Wat mag jij van ons verwachten?
Wij bieden een afwisselende en bijzonder uitdagende fulltimebaan in de grondverzetbranche. Je wordt onderdeel van een gezonde, nog altijd groeiende organisatie met een open en informele werksfeer. Er heerst een mentaliteit van hard werken, met heel veel vrijheden en volop ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Werken bij Verkooyen betekent overigens ook werken bij een bedrijf met ambitie.
 
Reageren
Ben je al enthousiast geworden? Stuur dan snel je CV inclusief motivatie naar info@verkooyenmachines.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.