Vacatures


Wie zijn wij?
Verkooyen Machines in het Brabantse Vessem is al sinds 1985 gespecialiseerd in de in- en verkoop van grondverzetmachines. Wij bieden onder andere een ruim assortiment nieuwe en gebruikte minigravers, wielladers, dumpers, grondverdichtingsmachines en meer. Daarnaast leveren wij ook allerhande aanbouwdelen voor uiteenlopende machines en toepassingen. Mede dankzij onze ruime ervaring, diepgewortelde liefde voor de branche, en niet te vergeten onze pure passie voor machines, zijn wij officieel dealer van de toonaangevende merken Kubota, Giant en Bomag. Als werknemer bij Verkooyen Machines maak je deel uit van een hecht team.
 

  • Proactieve Allround Monteur
Op de eerste plaats ben je technisch ingesteld. Techniek is dus ook jouw passie, zoals het de onze is. Je levert topkwaliteit, hebt bij voorkeur ervaring met het onderhouden van grondverzetmaterieel, beschikt over voldoende constructieve vaardigheden, bent bekend met diverse lastechnieken, en je hebt kennis van hydraulische systemen, elektrotechniek en dieseltechniek.
Keuren, onderhouden, repareren, oplossen van storingen aan voertuigen en machines behoren tot je dagelijkse taken. Ook op nieuwe machiens zijn het opbouwen van diverse mechanische, hydraulische en elektrische opties op machines een vaak voorkomende bezigheid.

  • Medewerker Verkoop binnendienst
Als verkoop binnendienst medewerker ben je in samenwerking met het verkoopteam verantwoordelijk voor het totale salesproces. Het gaat om de verkoop van het complete assortiment machines die we aanbieden. Van trilstamper tot minigraver, van gemotoriseerde kruiwagen tot een mobiele graafmachine en van personenauto tot vrachtwagen. Je taken bestaan uit klantcontact met leveranciers, aftersales, offreren van machines en aanbouwdelen en tevens zorg te dragen voor de administratieve afhandeling. Je beheert relaties op actieve wijze en weet commerciële kansen om te buigen in nieuwe leads.

  • Allround medewerker magazijn
In deze functie ga je alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn uitvoeren.  Je bent verantwoordelijk voor zowel de inkoop als de verkoop van alle artikelen in het magazijn, het inpakken en verzendklaar maken en zelfstandig beheer van de voorraad.  Door jouw technische achtergrond ben je na een intensieve inwerkperiode tevens in staat om reparaties uit te voeren aan ons machineaanbod. Verder kun je de klanten te woord staan bij (eenvoudige) technische vragen. Daarnaast heb je in deze functie (balie)contact met klanten om deze te voorzien van informatie en aanbiedingen met tot doel klanttevredenheid en het correct afhandelen van service en balieverkoop vraagstukken. Al met al een zeer afwisselende baan voor een technische alleskunner.
Heb jij affiniteit met techniek en ben je communicatief vaardig, nauwkeurig en heb je graag je zaakjes op orde dan is deze functie iets voor jou!
 
  • Machinist (3ton) en/of grondwerker 
Ben je op zoek naar een baan in de buitenlucht? 
Voor Verkooyen Verhuur zijn wij zijn op zoek naar een machinist minigraver (3ton) en/of grondwerker. Het betreffen beide fulltime banen. We zoeken enthousiaste vakmensen die die in het bezit zijn van rijbewijs BE en waarbij rijbewijs C ook gewenst is. Ook zelfstandigen zijn welkom om te solliciteren op deze functies.


  • Open soliciatie
Staat jouw functie niet in bovenstaande lijst, maar zie je jouw kansen en toekomst wel bij Verkooyen Machines liggen? Twijfel dan niet en stuur je open sollicitatie naar onderstaand e-mailadres en dan nemen wij automatisch contact met u op.
 
Wat mag jij van ons verwachten?
Wij bieden een afwisselende en bijzonder uitdagende fulltimebaan in de grondverzetbranche. Je wordt onderdeel van een gezonde, nog altijd groeiende organisatie met een open en informele werksfeer. Er heerst een mentaliteit van hard werken, met heel veel vrijheden en volop ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Werken bij Verkooyen betekent overigens ook werken bij een bedrijf met ambitie.
 
Reageren
Ben je al enthousiast geworden? Stuur dan snel je CV inclusief motivatie naar info@verkooyenmachines.nl