Vacatures


Ben jij de enthousiaste medewerker die wij zoeken?

 

  • Proactieve Allround Monteur

Op de eerste plaats ben je technisch ingesteld. Techniek is dus ook jouw passie, zoals het de onze is. Je levert topkwaliteit, hebt bij voorkeur ervaring met het onderhouden van grondverzetmaterieel, beschikt over voldoende constructieve vaardigheden, bent bekend met diverse lastechnieken, en je hebt kennis van hydraulische systemen, elektrotechniek en dieseltechniek.
Keuren, onderhouden, repareren, oplossen van storingen aan voertuigen en machines behoren tot je dagelijkse taken. Ook op nieuwe machines zijn het opbouwen van diverse mechanische, hydraulische en elektrische opties op machines een vaak voorkomende bezigheid.

 

  • Allround medewerker magazijn

In deze functie ga je alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn uitvoeren.  Je bent verantwoordelijk voor zowel de inkoop als de verkoop van alle artikelen in het magazijn, het inpakken en verzendklaar maken en zelfstandig beheer van de voorraad.  Door jouw technische achtergrond ben je na een intensieve inwerkperiode tevens in staat om reparaties uit te voeren aan ons machineaanbod. Verder kun je de klanten te woord staan bij (eenvoudige) technische vragen. Daarnaast heb je in deze functie (balie)contact met klanten om deze te voorzien van informatie en aanbiedingen met tot doel klanttevredenheid en het correct afhandelen van service en balieverkoop vraagstukken. Al met al een zeer afwisselende baan voor een technische alleskunner.
Heb jij affiniteit met techniek en ben je communicatief vaardig, nauwkeurig en heb je graag je zaakjes op orde dan is deze functie iets voor jou!

 

  • Open soliciatie

Staat jouw functie niet in bovenstaande lijst, maar zie je jouw kansen en toekomst wel bij Verkooyen Machines liggen? Twijfel dan niet en stuur je open sollicitatie naar onderstaand e-mailadres en dan nemen wij automatisch contact met u op.


 
Wat mag jij van ons verwachten?
Wij bieden een afwisselende en bijzonder uitdagende fulltimebaan in de grondverzetbranche. Je wordt onderdeel van een gezonde, nog altijd groeiende organisatie met een open en informele werksfeer. Er heerst een mentaliteit van hard werken, met heel veel vrijheden en volop ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Werken bij Verkooyen betekent overigens ook werken bij een bedrijf met ambitie.
 
Reageren
Ben je al enthousiast geworden? Stuur dan snel je CV inclusief motivatie naar info@verkooyenmachines.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.