2010 Hamevac VTH-250-A | Vacuum Til Hulp | Vacuum techniek Hamevac


 • No_name
 • No_name
 • No_name
 • No_name
 • No_name
 • No_name
 • No_name

Bijlagen
Specificaties

Bekijk meer vacuum til hulp
Meer Hamevac vacuum til hulp
Meer vacuum til hulp 4
 Informatie aanvragen

Basis informatie
ReferentieVV921
MerkHamevac
ModelVTH-250-A
Bouwjaar2010
Staat Op voorraad
VerkoopprijsOp Aanvraag  Direct een vrijblijvende offerte ontvangen


Overige informatie
Afmetingen
Lengte 2250 mm
Breedte 1450 mm
Hoogte 600 mm
Algemeen
Chassisnummer 10-038
Gewicht 15 kg
Hefvermogen 250  kg
Status Gebruikt
VTH-250/500-A | Vacuüm tegeltillers op accu
"HAMEVAC, niet de enige, wel de eerste"

Als Vacuüm Tegeltiller is onze VTH-serie (VacuümTilHulp) uitermate geschikt.

Ook al praten we hier over een unit met een kleine omvang en licht van gewicht, dit gaat niet ten koste van kracht, kwaliteit, en veiligheid. De VTH-serie is evenals zijn grotere “broers” uitgevoerd met een vacuümbuffertank, een grote vacuümmeter waarop je kunt aflezen wanneer het veilig is om te heffen, en een laad- en losklep volgens de laatste EG-richtlijnen. Ook is de VTH-serie voorzien van een akoestisch signaal, zodat het niet alleen zichtbaar, maar ook hoorbaar is wanneer men veilig kan heffen.

VTH-250-A

 

Het robuust uitgevoerde frame van de VTH 250 kan een maximaal gewicht aan van 250Kg. Onder aan het frame zit een eenvoudig te gebruiken pen gat verbinding voor montage van verschillende nappen. Ook de vacuümslangen zijn voorzien van snelkoppelingen wat het gebruiksgemak ten goede komt. Vacuüm Tegeltiller op accu VTH-250-A

De zuignap en de vacuümslang zijn voorzien van een stoffilter wat zorgt voor probleemloos gebruik. De VTH 250 kan opgehangen worden aan een machine door gebruik te maken van het standaard hijsoog.

Gebruik met de hand kan door middel van het stuurhandvat wat mogelijk maakt met 2 mensen de producten te verleggen. Ook kan deze unit gebruikt worden met een optioneel wielstel, zodat een persoon het werk kan uitvoeren. (Deze unit is ook te koop in onzeshop>>.) 

VTH-500-A

 

De VTH 500 is de “grotere broer” van de VTH 250. Met een hefvermogen tot 500Kg. wordt deze unit uitsluitend gebruikt aan een machine door middel van het standaard aanwezige hijsoog. De veiligheidsvoorzieningen en het wisselen van de zuignappen gaat op dezelfde manier als bij de VTH 250. Met de VTH 500 hebben we nog steeds een handzame, gebruiks-vriendelijke unit, met een, voor deze klasse, groot hefvermogen van maximaal 500Kg. Vacuüm hijsunit, max. hefvermogen 500 kg VTH-500-A aan het werk(Deze unit is ook te koop in onze shop>>.)

De VTH-250 en 500 zijn vooral geschikt voor het opnemen en verleggen van luchtdicht materiaal.

VACUÜM TEGELTILLER VERSUS VACUÜM HIJSUNIT

 

De VTH-250-A is uitermate gechikt als vacuüm tegeltiller, hij kan zowel met de hand als met een machine gebruikt worden, en door zijn accu kan hij volledig onafhankelijk zijn werk doen. In de volksmond staan deze units vooral bekend als tegeltillers. Dit is een prima benaming, maar we doen de unit te kort als we er van uitgaan dat hij alleen tegels kan tillen. In principe kan hij alle producten (mits niet te poreus) tot een maximum gewicht van 250 kg. tillen. Denk hierbij aan vele varianten van beton en natuursteen. Traptreden is bijvoorbeeld een product wat steeds vaker met vacuüm gelegd wordt. De VTH-500-A is de overgang van vacuüm tegeltiller naar vacuüm hijsunit. Uiteraard kunnen we met de VTH-500-A nog steeds tegels pakken, maar het eigen gewicht van de VTH-500-A is te groot om het nog met de hand te kunnen. Hiernaast vallen verreweg de meeste (groot formaat) tegels ver onder het maximale hefvermogen van 500 kg. De VTH-500-A is dus meer een compacte vacuüm hijsunit dan een vacuüm tegeltiller. Hij wordt ook veel gebruikt voor industriële toepassingen.Vacuüm Tegeltiller op accu VTH-250-A

 


Op zoek naar een andere vacuum til hulp? Bekijk ook onze gebruikte en nieuwe vacuum til hulp:


 • Gewicht: 13 kg
  Status: Nieuw
 • Op aanvraag
 • Gewicht: 13 kg
  Status: Nieuw
 • Op aanvraag