Wat zoek je?

Rups graafmachine kopen | Graafmachine | Kopen


Een rups graafmachine kopen of een rupsgraafmachine huren per dag of per week tegen zeer scherpe tarieven? Verkooyen Machines heeft een ruim assortiment aan nieuwe en tweedehands rups graafmachines te koop en te huur.

Onze rupsgraafmachines zijn uitermate geschikt voor allerlei soorten graafwerkzaamheden waarbij een drassige ondergrond een rol speelt. De rups graafmachines zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en gewichten zodat u altijd de rupskraan vindt die past bij uw wensen en doelstellingen. Wij werken met bekende merken rups graafmachines als Hitachi, Liebherr en New Holland. Van de tweedehands rups machines is de volledige historie bekend.

Tevens is het mogelijk de graaf machines aan te schaffen middels financiering in de vorm van leasen of huurkoop. Inlevering van uw oude (rups) graafmachine is daarbij altijd bespreekbaar.

U kunt links in het scherm gedetailleerder zoeken naar specifieke rupskranen of hieronder direct het totale aanbod rups kranen bekijken.
Lees meer

Rups graafmachine kopen - Verkooyen Machines

De service die hoort bij een rups graafmachine kopen stopt niet bij ons niet na de verkoop van de graafmachine. Onze service gaat vanuit daar juist verder. Uiteraard verzorgen wij het transport van de rupsgraafmachine naar uw locatie waarbij we ook zorg dragen voor eventuele benodigde transportdocumenten zoals een export verklaring wanneer dit nodig is.

Voor toekomstig onderhoud aan de graafmachine staan we graag voor u klaar.

Vanuit onze eigen werkplaats hebben we de mogelijkheid om in het vereiste onderhoud te voorzien en kunnen we desgewenst de machine TUV keuren. Ons personeel is vakkundig opgeleid en Verkooyen Machines is vanzelfsprekend TUV gecertificeerd.

Indien u dit wenst kunnen we het benodigde onderhoud en toekomstige keuringen ook bij u op locatie verzorgen, maar wij kunnen zonder twijfel beweren dat wij technische problemen, het vereiste onderhoud en eventuele keuringen altijd snel en adequaat voor u kunnen verzorgen en oplossen.
  • Gewicht: 15400 kg
   Status: Gebruikt
   Urenstand: 5900 uur
  • 74.950,00
  Meer info